Puzzle Personalizat – un cadou corporate ce nu va sfârşi în coşul de gunoi.

Dacă eşti în căutarea unui cadou corporate de lux, unic şi în acelaşi timp folositor care garantat va atrage atenţia sau va deveni cel mai bun cadou, atunci soluţia este mai mult decât simplă – Un puzzle foto personalizat.

Putem pune pariu că în fiecare companie există o persoană care a rămas în urmă cu căutarea cadourilor corporate de sfârşit de an şi care consideră această activitate ca fiind plictisitoare şi ar vrea să scape de ea. Ce ar fi dacă am face această activitate distractivă atât pentru cel ce căuta cadoul cât şi pentru cel care îl primeşte?

Acum poţi crea cel mai bun cadou de sfârşit de an în doar câţiva paşi simpli. Un puzzle personalizat poate reprezenta foarte bine relaţia pe care o ai cu angajaţii sau cu clienţii.

Toţi vor fi încântaţi de ideea unui astfel de cadou. Aşa că, fă un efort şi urmează-ne sfatul pentru a deveni un guru al cadourilor de succes în compania ta. Puzzle-urile foto îţi pot rezolva dilema cadourilor ani la randul.

O veche zicală spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Selectarea pozei potrivite poate comemora o experienţă sau un moment special din istoria companiei şi de asemenea poate servi ca o amintire vizuală distractivă. Mai mult, poate deveni o tradiţie sau o competiţie amuzantă pentru a găsi cea mai haioasă fotografie pentru oferirea de cadouri de la finalul anului.

Esenţa creării unui puzzle foto exclusiv stă în selectarea unei fotografii care îl va face memorabil, şi cel mai important, cadoul trebuie să devină unul despre care va vorbi toată lumea. Selectarea fotografiei este cheia şi poate face fericit şi destinatarul care astfel își va putea petrece timpul liber, cu un puzzle foto personalizat realizat dintr-o singură poză sau un colaj.

Eşti la doar câţiva paşi distanţă de singurul şi unicul cadou personalizat:


1. Găseşte o poză la o rezoluţie bună. Suntem bucuroşi să te ajutăm şi sfătuim în alegerea fotografiilor adecvate. Fie că este vorba de o poză amuzantă din teambuilding sau o poză de la locul de muncă, aceasta depinde cu totul de tine.

2. Încarcă poza de care eşti sigur că va crea un cadou atât elegant cât şi sentimental şi alege din mărimile diferite, de la 24 de piese până la peste 1.000, astfel încât atât amatorii de puzzle-uri cât şi profesioniştii vor fi satisfăcuţi.


Nu în ultimul rând, piesele unui puzzle sunt simbol al unităţii. Având în vedere acest lucru, nu reprezintă acesta cadoul perfect?Realizarea unui puzzle foto cadou acum va crea şi o amintire de lungă durată pentru partenerii tăi de afaceri, angajaţi sau clienţi. În plus, Puzzle-urile Venus sunt de o calitate excepţională.

Dă click aici pentru a îţi realiza un cadou unic corporate, un puzzle foto personalizat.