Calitate înaltă, timp de livrare rapid | VenusPuzzle

Specialiști în puzzle-urile fotografice

Să presupunem că sunteţi în căutarea unui cadou unic pentru un prieten, un membru al familiei sau o persoană dragă. Puteți găsi orice fel de puzzle, însă nu și puzzle-uri fotografice. Există câteva puzzle-uri oferite online, majoritatea produse prin metoda cu transfer termic, în care piesele au toate aceeași formă și sunt transferate pe un carton subțire, instabil. Venus Puzzle se mândrește cu faptul că a oferit în premieră o calitate înaltă la un preț competitiv, toate acestea susținute de un serviciu clienți foarte prompt.

Cum sunt realizate „puzzle-urile de excepție”?

1. Odată ce fotografia dvs. a fost decupată și redimensionată adecvat, la dimensiunea puzzle-ului fotografic final (nu întindem niciodată imaginile), imprimăm fotografia dvs. pe o hârtie fotografică profesională. Produsul imprimat este acoperit cu un strat semi-lucios.
2. Acesta este apoi plasat pe un carton Eska Puzzle albastru, de calitate, care este importat din Olanda. Grosimea cartonului este de 2 mm, ceea ce îl face să fie foarte rezistent. Fabricile mari care produc jocuri de puzzle folosesc acest carton pentru produsele lor (Ravensburger, Educa etc.), datorită calității și rezistenței sale excepționale.
3. Cartonul este apoi tăiat prin ștanțare, folosindu-se matrițe de tăiere profesionale cu laser. Formele diferite ale pieselor se îmbină perfect, deoarece sunt tăiate cu precizie. Fiecare piesă de puzzle fotografic are colțurile ușor rotunjite.
4. Piesele sunt desprinse unele de celelalte, apoi sunt puse într-o pungă de plastic cu fermoar și ulterior sunt ambalate într-o cutie de carton de înaltă calitate, compusă din două părți. Cutia este imprimată personalizat, cu fotografia pe capac și pe laturile cutiei (fără abțibilduri, pornind de la o cutie albă). Această cutie solidă este înfășurată în folie PVC. Acum, produsul arată exact ca un puzzle comercializat în magazinele de jucării sau în librării.

Descrierea detaliată a puzzle-ului fotografic se poate găsi în categoria adecvată, pe pagina de comandă. Selectați dimensiunea preferată a puzzle-ului fotografic, încărcați-vă fotografia și completați formularul de comandă.

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să vizitați pagina noastră de AJUTOR/ÎNTREBĂRI FRECVENTE. Întrebările despre calitatea adecvată a fotografiei, timpul de prelucrare, calitatea puzzle-urilor fotografice, transport, plată și multe altele își găsesc răspunsul aici.

Decupare perfectă

Lamele folosite pentru decupare au fost concepute pentru a satisface sau chiar a depăși așteptările dvs. Dimensiunea fiecărei piese este similară. Totuși, fiecare piesă are o formă unică. Lamele speciale nu numai că decupează, ci și îndoaie ușor marginile piesei, ceea ce le face să fie ușor de asamblat. 

Ambalaj excelent

Ambalajul nostru elegant din două părți se asamblează într-o cutie imprimată personalizat, realizată din carton stabil, pe care se imprimă conținutul, pentru a fi astfel complet personalizată în funcție de fiecare comandă. Fotografia de pe capac și de pe lateralele cutiei o transformă într-un ambalaj unicat. 

Culori vii

Dacă tot lucrăm cu puzzle-uri fotografice, ne asigurăm întotdeauna că vor arăta impecabil, ca o fotografie de bună calitate. Imprimare de calitate înaltă, culori vibrante. Folosim imprimante cu rezoluție înaltă și controlere de imprimare EFI Fiery. 1200 DPI sau așa veți avea impresia. Puzzle-ul fotografic are culori intense și un contrast marcat. Și, ca desert, ne asigurăm că produsul imprimat are un luciu satinat. 

Reproducere gratuită a „piesei pierdute”

Aproape că ați terminat de asamblat puzzle-ul, însă descoperiți deodată că vă lipsește o piesă? Vă oferim posibilitatea reproducerii piesei lipsă, pentru puzzle-urile personalizate. Nu este nicio problemă. Indiferent dacă piesa s-a pierdut în timpul producției sau în casa dvs., în timp ce asamblați puzzle-ul, noi o vom reproduce din nou și v-o vom livra gratuit. Nu vă faceți griji, nu va trebui să îl asamblați din nou!