Ghid privind fotografiile adecvate

Ghid rapid pentru alegerea fotografiei potrivite pentru puzzle-ul dvs.

1. Rezoluție
Asigurați-vă că fotografia are o calitate/rezoluție înaltă - DPI. În general, cu cât indicele DPI este mai înalt, cu atât acest lucru va fi mai potrivit pentru puzzle-urile de dimensiuni mari. De exemplu: dacă intenționați să comandați un puzzle fotografic din 550 de piese, încercați să măriți imaginea în browserul dvs. la dublul dimensiunii monitorului/afișajului dvs. Astfel veți putea vedea rezultatele aproximative ale tipăririi. Dacă fotografia nu are contururile clare, cel mai probabil și versiunea imprimată va fi la fel de neclară. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să trimiteți fotografia la adresa de e-mail [email protected], pentru evaluare.

Imagine neclare

2. Folosiți imagini digitale
Fotografiile realizate cu camerele digitale sunt în mare parte adecvate, în timp ce fotografiile realizate cu telefoanele mobile nu sunt. Dacă doriți să vă realizați un puzzle pornind de la o fotografie fizică, va fi necesar să folosiți un scanner cu rezoluție înaltă. Nu vă sugerăm să folosiți fotografii scanate.

3. Focalizare și fundal
Evitați să folosiți imagini care au zone mari colorate într-o singură nuanță (cer, mare etc.). Desigur, dacă o parte dintr-o imagine ilustrează un golf frumos sau un cer albastru uimitor, cu nori mici albi, este în regulă. Totuși, uneori primim imagini cu un cuplu care înoată în mare, iar cerul de deasupra are aceeași nuanță, ceea ce înseamnă că 90% din suprafață are o culoare similară. Încercați să vă imaginați cum va fi să asamblați un puzzle din 1000 de piese, dintre care 900 de piese vor avea culoarea albastru, albastru deschis sau albastru închis.

4. Fără cadre
Încercați să nu folosiți cadre subțiri pe marginea exterioară a imaginii. Există o zonă de difuzare a culorii pe fiecare imagine, care va fi decupată în momentul în care se taie piesele. Cadrul poate dispărea sau poate să nu aibă o dimensiune uniformă pe fiecare latură. Cadrele imaginilor din interiorul colajului fotografic sunt OK.

5. Raportul dimensional
În momentul în care comandați folosind coșul de cumpărături de pe site-ul nostru web, la pasul 2 vi se va solicita să vă decupați fotografia în conformitate cu raportul dimensional al puzzle-ului selectat. De exemplu, dacă imaginea este prea lată și există conținut pe fiecare latură, va fi greu să o decupați fără a pierde ceva important.

Dacă aveți îndoieli, nu ezitați să ne trimiteți fotografia dvs. la adresa [email protected], pentru evaluare.