Picturi Pe Numere Personalizate

Transformă-ți fotografia preferată într-o capodoperă uimitoare cu kitul nostru Pictura cu numere din propria ta fotografie. Creați artă de perete personalizată și dați frâu liber creativității cu proiectul nostru DIY. O activitate ideală pentru a vă relaxa și a vă derula gândurile și pentru a vă dezlănțui artistul interior cu kiturile noastre de Paint by Numbers create din cele mai dragi amintiri și fotografii preferate.

Eliberați-văcreativitatea
&Creați-văcapodopera

Cu fiecare tușă de pensulă, veți descoperi artistul din interior și veți fi martorul capodoperei dvs. care prinde contur.
Trusele noastre de pictură pe numere sunt concepute pentru artiști de toate nivelurile, fie că sunteți un profesionist experimentat sau abia la început de drum creativ. Îți oferim tot ce ai nevoie pentru a porni în aventura ta artistică: pânze de calitate superioară, un set complet de vopsele acrilice și pensule care se simt ca o extensie a mâinii tale

Funcția de previzualizare live

Urmăriți cum desenele dvs. personalizate vopsite după număr prind viață chiar în fața ochilor dvs. cu instrumentul nostru de previzualizare în timp real.

☑️ Previzualizare în timp real a dificultății - asigurați-vă că experiența dvs. de pictură se potrivește perfect cu nivelul dvs. de îndemânare.
☑️ Accesibilitate îmbunătățită - experiența potrivită pentru toate nivelurile de pacienți pentru a se potrivi perfect cu nivelul dvs. de îndemânare.
☑️ Afișare instantanee - nu mai trebuie să ghicești, doar artă care se simte bine.

Faceți clic aici pentru mai multe informații despre cum să selectați imaginea potrivită

PRODUSE

pictură de numere din fotografie

Pictura pe numere 35x50

299.98 RON149.99 RON
Pictura pe numere

Pictura pe numere 50x50

359.98 RON179.99 RON
Picturi pe numere personalizate

Pictura pe numere 70x50

419.98 RON209.99 RON
Pictura pe numere 35x50 cu CADRU

Pictura pe numere 35x50 cu CADRU

379.98 RON189.99 RON
Pictura pe numere 50x50 cu CADRU

Pictura pe numere 50x50 cu CADRU

477.98 RON238.99 RON
pictură după numere

Pictura pe numere 70x50 cu CADRU

597.98 RON298.99 RON
vopsea de numere

Pictură cu numere 35x50-CADRU DEMONTAT

333.98 RON166.99 RON
pictură după numere

Pictură cu numere 50x50-CADRU DEMONTAT

433.98 RON216.99 RON
pictură după numere

Pictură cu numere 70x50-CADRU DEMONTAT

553.98 RON276.99 RON

1. Cum să comandați o vopsea personalizată după numere?

Selectare fotografie: Alegeți o fotografie de bună rezoluție pentru kitul dvs. paint-by-numbers. Furnizați o fotografie cu o dimensiune de cel puțin 2 MB. Încercați să decupați imaginea la proporțiile laterale dorite. Evitați fotografiile neclare și defocalizate.

Evitați culorile monocrome: Optați pentru o fotografie cu o varietate de culori pentru a spori vibrația și detaliile lucrării dvs. de artă paint-by-numbers. Imaginile monocrome sau în scală de gri pot duce la o pictură mai puțin atrăgătoare.

Concentrați-vă pe portret sau obiect: Alegeți o imagine în care subiectul sau obiectul este în centrul atenției. Acest lucru va asigura o claritate și detalii mai bune în desenul dvs. paint-by-numbers.

Contrast ridicat: Căutați o fotografie cu contrast ridicat între elemente. Acest lucru va face mai ușoară distingerea între diferitele secțiuni numerotate atunci când pictați.

Evitați complexitatea: Încercați să nu folosiți fotografii cu prea multe obiecte sau persoane în imagine. Compozițiile simple, cu puncte distincte de focalizare, fac proiectele de pictură prin numere mai distractive și realizabile.

2. Ce nivel de dificultate ar trebui să aleg?

Atunci când alegeți nivelul de dificultate pentru opera dvs. de artă paint-by-numbers, luați în considerare experiența dvs., nivelul de răbdare și rezultatul dorit. Pentru începătorii cu răbdare redusă, recomandăm să optați pentru o opțiune cu detalii reduse. Această alegere oferă mai puține detalii, făcând procesul de pictură mai ușor și mai ușor de gestionat. Opera de artă finală va fi mai simplă, dar totuși amuzantă de realizat. Pe de altă parte, dacă sunteți gata pentru o provocare mai mare și vă place să acordați o atenție deosebită detaliilor, un nivel de dificultate mai ridicat ar putea fi mai potrivit. Aceste opțiuni includ modele complexe cu o mulțime de secțiuni de pictură detaliate. Cu toate acestea, rețineți că procesul de pictură va necesita mai mult timp și un nivel ridicat de răbdare, ceea ce înseamnă că va fi mai dificil de finalizat.

3. Ce include setul?

Kitul de pictură cu numere include tot ce aveți nevoie pentru a vă crea capodopera:

Set de 3 pensule: Aceste pensule sunt esențiale pentru aplicarea vopselei acrilice pe pânză. Ele vin în 3 dimensiuni diferite pentru a pune la punct diverse detalii și zone ale picturii.
Pânză de dimensiunea selectată: Pânză preimprimată cu secțiuni numerotate care servesc drept bază pentru lucrarea dvs. de artă. Secțiunile corespund culorilor de vopsea furnizate în kit. Puteți alege între opțiuni înrămate sau neînrămate, în funcție de preferințele dvs.
Set de 20-24 de culori acrilice: Numărul de culori incluse în kit poate varia în funcție de complexitatea imaginii. Aceste vopsele acrilice sunt special amestecate manual pentru a fi utilizate pe pânză și pentru a oferi cea mai bună potrivire a culorilor.
Șablon pentru ghidul culorilor: Acest kit include 2 ghiduri, un ghid numerotat și un ghid pentru lucrarea de artă finalizată pentru a vă ajuta să potriviți secțiunile numerotate de pe pânză cu culorile de vopsea corespunzătoare. Acesta asigură acuratețea și face procesul de pictură mai ușor, în special pentru începători.

4. 4. Care este calitatea culorilor din setul de pictură cu numere?

Folosim vopsele acrilice non-toxice de înaltă calitate cu pigmentare foarte bună pentru o acoperire mai bună, ceea ce duce la capodopere cu aspect mai bogat și profesionist. Folosim numai culori acrilice Premium care respectă toate standardele de siguranță, ceea ce le face potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

5. Cât timp trebuie să aștept după ce fotografia este încărcată?

După încărcarea fotografiei, trebuie să așteptați aproximativ 3-5 minute în timp ce software-ul nostru procesează imaginea dvs. pentru a crea trei previzualizări diferite. Nu părăsiți site-ul în acest timp, deoarece procesarea durează ceva timp pentru a analiza culorile și fotografia dvs. pentru a genera previzualizările. Aceste previzualizări vă oferă o imagine instantanee a modului în care va arăta lucrarea dvs. de artă, astfel încât nu trebuie să așteptați să primiți un răspuns de la noi. Răbdarea dvs. în timpul acestei perioade scurte de procesare vă asigură că veți obține cel mai bun rezultat posibil pentru proiectul dvs. paint-by-numbers.

6. Care este calitatea pânzei?

Pânza de bumbac acoperită de înaltă calitate (320 g/m2) importată din Italia este fabricată din bumbac cu un amestec de poliester, pentru o mai bună durabilitate. Este potrivită pentru utilizarea vopselelor acrilice. Pânza este amorsată cu gesso de înaltă calitate pe bază acrilică, fără acid, care face pânza rezistentă la umiditate, păstrează flexibilitatea și legătura de lungă durată. Nu sunt necesare alte pregătiri și puteți începe imprimarea imediat după despachetare.

Fotografie creator colaj

Fotografie creator colaj

Puzzle Personalizat – un cadou corporate ce nu va sfârşi în coşul de gunoi.

Dacă eşti în căutarea unui cadou corporate de lux, unic şi în acelaşi timp folositor care garantat va atrage atenţia sau va deveni cel mai bun cadou, atunci soluţia este mai mult decât simplă – Un puzzle foto personalizat.

Mai multe articole »